Close

Bouckaert Slaapcomfort

Uw beddenspecialist in de Bollenstreek

Boxsprings

Waarom kiezen voor een Boxspring?

Maximale ondersteuning

Dankzij de honderden veren die over de hele breedte van het bed zijn ingewerkt en een uitgedokterd systeem van matraslagen, wordt je lichaam de hele nacht, in elke positie, bij elke beweging maximaal ondersteund. Belangrijk voor het vermijden van fysieke klachten als rug-, nek- en schouderpijn.

 

Ventilatie

Naast ondersteuning, staan de veren van een boxspring in voor de nodige ventilatie. Dankzij de ruimte tussen de spiralen is er continue luchtdoorstroom. Goed voor de temperatuurregeling, maar ook voor jouw gezondheid en de levensduur van je bed!

 

Instapcomfort

Nooit meer met het verkeerde been uit bed! Een boxspring is hoger dan een ‘gewoon’ slaapmeubel. Daardoor stap je makkelijk in en uit en is niet enkel gaan slapen, maar ook opstaan een plezier.

 

2 Matrassen, 1 slaapvak

De basismatrassen kunnen aan beide zijden van het bed worden afgedekt door een toplaag(topper), zo vormt de slaapoppervlakte van je boxspring één geheel. Geen ongezellige gleuf meer die je bed opdeelt in twee, maar wel lekker knus tegen elkaar. Of, voor de soloslapers: geen kant meer kiezen, jouw plek is middenin!

 

Maat

Onder het motto ‘size matters’ bestaan er boxsprings in verschillende formaten. De een kiest voor een bed met standaardmaten, de ander wil een ruimer exemplaar. Geen probleem, boxsprings zijn beschikbaar tot 2m breed en 2m20 lang.

 

Zelf samen te stellen

Boxspring naar eigen smaak samenstellen? Dat kan! Kies de stijl, kleur, stof, pootjes, … van je nieuwe bed helemaal zelf. Wij helpen je hier graag mee verder.

Bouckaert Slaapcomfort

Smederij 2
2211 SM Noordwijkerhout
1e etage in Turk & Roof

 

0252-745083
info@bouckaertslaapcomfort.nl
www.bouckaertslaapcomfort.nl

Openingstijden

Maandag – gesloten
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag – gesloten
Afwijkende tijden op afspraak